Cyberpunk 2077 Çeteleri ve Dernekleri #8 Militech ve #9 Voodoo Boys

09.05.2020 10:24 Gazali Çetinkaya

CD Projekt RED, fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'nin geçeceği şehir Night City'deki çeteleri ve dernekleri tanıtmaya devam ediyor.
 
 
 
Militech, Night City'deki silah ve askeri araç üreticileri arasında en büyük kuruluşlardan biri. Yıllardır Amerikan ordusu ve polis teşkilatı ile birlikte çalışmakta ve onlara üst düzey silah ve eğitim sağlamakta.
 
 
 
Voodoo Boys, Pacifica bölgesinde bulunan esrarengiz bir çete. Old Net ve Blackwall'un arkasındaki gizemleri ortaya çıkarmaya çalışan bilgisayar korsanları ve aynı zamanda sınıflandırmaya karşı çıkan, çiğnenmesi gerektiğini düşündüğü her kuralı çiğneyen ve neural network'ü donduran virüsler programlayabilen bir çete.
 
Daha önce tanıtılan çeteler ve dernekler: The Mox, 6th Street, ArasakaKang-Tao ve AnimalsValentinos ve Tyger Claws.
 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC  için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 19 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler