LotR: War in the North'a Yeni Yapımcı Günlüğü

17.02.2011 02:10 Ersin Kılıç


     J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni oyunu Lord of the Rings: War in the North için yeni bir yapımcı günlüğü videosu daha yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz günlerde yeni bir tanıtım videosu yayınlanan oyunun bu tanıtım videosunda Sauron'un en önemli destekçileri haline gelen Númenórlular'ın bir üyesinin (Argendal?) büyük bir ordu kurarak Kuzey'e gönderildiği öğrenmiştik. Bugün yayınlanan yapımcı günlüğü videosunda ise yapım ekibinden Ruth Tomandl, Michael De Plater ve Philip Straub gibi bir çok isime yer verilmiş. 

     Videonun ana teması ise oyunda gideceğimiz yerler üzerine kurulmuş. Oyunun yapımcılarından Ruth Tomandl, War in the North'ta serinin daha önce gözükmeyen bir çok yerinin oyunda gözükeceğini belirtiyor. Videoda ayrıca kontrol edeceğimiz üç savaşçı ve daha önceki videoda anlatılan Black Numenor Argendal'a da yer verilmiş.
 
     Oldukça karanlık ve serinin atmosferine de yakışır bir oyun olacağı belirtilen War in the North'un bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler