Activision: Sıradaki Call of Duty Yenilikçi Olacak

Görmeden inanmayız !
10.02.2012 09:39 Talha Aynacı

 
    Activision Dağıtım sorumlusu Eric Hirshberg, 2012 yılı için bir Call of Duty üzerinde çalıştıklarını açıkladı ve ekledi:
 
"Bu yıl oyunun sunum tarzını daha ileri taşıyarak Call of Duty markası altında tamamiyle efsanevi bir isim ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla oyun şimdiden harika görünüyor ve seriye anlanlı yenilikler katacak bir havaya sahip. Bundan daha heyecanlı olamazdım."
 
    Hirshberg, Call of Duty Elite servisinin 2012 yılında çıkacak olan Call of Duty oyunuyla birlikte radikal değişikliklere uğrayacağının altını çizdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 77 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler