Patcher: Modern Warfare 3 Yılın En Çok Satanı Olur

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün satışlarının yine çok yüksek olacağı konusunda şüphe yok
04.11.2011 09:25 Alkan Adakaner

 
      Ünlü analist Michael Patcher çıkışına çok kısa bir süre kalan Call of Duty: Modern Warfare 3'ün performansının oldukça yüksek olacağını söylüyor. Analistin açıklamasına bakacak olursak Modern Warfare 3 ilk 6 haftaya bakacak olursak Black Ops'tan daha iyi bir performans sergileyecek.
 
      MW 3'ün yılın en çok satan oyunu olacağını belirten Patcher oyunun ilk 6 haftada Black Ops'tan %10 daha iyi bir satış performansı sergileyerek 1.1 milyar dolarlık satış hacmine ulaşmasını bekliyor. Tabi Metacritic skorları en az 85 ve üstü olursa.
 
      Michael Patcher aynı zamanda Call of Duty Elite'e 3-4 milyon kişinin üye olmasını beklediklerini belirtiyor. Bu rakamlar da yine Activision'ın milyonlarca sürekli müşteriye sahip olacağının göstergesi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler